dopóki jeszcze błyskiem oka
skojarzenia powodują dreszcz
można je ubrać w magnes dotyku
pod byle jakim pretekstem
czas bezlitośnie nas odziera
z niewykorzystanych szans
dając kaca przed faktem
jako pokutę za brak winy
nie zapamiętuj młody kolego
czego nie dało się spróbować
złudzenie smaku ciąży bardziej
od nasycenia nienasyceniem