Literatura

*** (wiersz)

nadia

 


Spójrz
Znowu schudłam
ta sukienka w kwiatki nie mogłam jej dopiąć  w wakacje
a teraz jest za duża
Porobiły mi się wrzody na żołądku
Wiesz?

A ty masz już te swoje lata
Rodzinę
I mówisz że mnie kochasz
Niszczymy siebie
Na Boga ! od świata nie uciekniemy
a ja umrę w tych bólach brzucha
z różańcem w ręku
nigdy nie dam nogi od ciebie

i nigdy nie będzie mi dane zagrać opętanej w teatrze


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 listopada 2015 (historia)

Inne teksty autora

spis sióstr
nadia
***
nadia
kurnik
nadia
***
nadia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca