Literatura

oczy (wiersz)

Jaro

tylko głupiec 
nie wie jak żyć
by otchłań
nie pochłonęła bicie serca

 

wielkie oczy 
 zasłaniają
płaszczyznę myśli
pomiędzy światami

 

gdzie ciasna droga

dla twardogłowych

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca