ściągasz ze ścian ukrzyżowany sens
a zostawiasz ponowoczesną próżnię
równasz narody do jednej flagi
gdyż masz je za przeżytek
mieszasz w wojnie o ewę
bo planujesz obojnactwo mięczaków
podkładasz dramat pod kontynent
zapraszając półksiężyc z karabinem
cierpisz na brak ceny
jesteś obłożnie odchylona
Jacentus, UE to wspaniały świat, w którym nie ma miejsca na państwa narodowe.