Literatura

Załamana (wiersz)

patica

Tego dnia gdy nie było cię koło mnie

Byłam smutna, a moje serce zamartwiało się

Lecz za chwilę wszedłeś przez magiczne drzwi

A wszystkie smutki natychmiast odeszły

 

Patrzyłam na ciebie, a ty na mnie nie

Z daleka usłyszałam by nie złościć się

Byłam roztargniona co myśleć miałam

Bo gdybyś mnie kochał to byś się spojrzał

 

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Bogusław Uściński 23 grudnia 2015, 20:54
Ja wolę formę "patrzeć na kogoś" a nie potoczną "patrzeć się".
Ir
Ir 24 grudnia 2015, 21:13
Zaimków osobowych na kilka utworów.
Słabo.
Markus 2 stycznia 2016, 00:23
proponuję końcówkę zmienić na bardziej naturalną
bo gdybyś mnie kochał to byś się oglądał :
przysłano: 23 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca