Literatura

Nowy Rok 2016 (wiersz)

Jaro

im im

głupszy tekst 

tym lepszy 

wódka wino łzy jak mgły nad doliną

spożywczak zwykły

kolokwialnie brzmi rozmowa 

obalają jabola

niezła wiocha dadzą w pierdol

wynocha odbity ślad na pośladku

szczypie oko

 

widać dno

daj piątaka dla cwaniaka

kasa na dobro na zło

na spędzony czas

by krew podążała zawsze torem przez żyły

w łeb uderza mózgotrzep  

 

powitany przez Nowy Rok 2016 

pod sklepem grupowym zgonem 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 7 stycznia 2016, 00:43
"daj piątaka dla cwaniaka" - kto by pomyślał ,że na wsi menele mają większą taksę..
Yaro
Yaro 7 stycznia 2016, 13:27
To sposób na życie taka inna świętość ...
przysłano: 6 stycznia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca