Literatura

papieros (wiersz)

Jaro

umrzesz w miejscu 
wypalony jak papieros 

 

nie zliczysz dni 

zostanie szary popiół 

 

dusza uleci jak dymek 
oczyszczona przez filtr 


wypełni przestrzeń  
między podłogą a drzwiami

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 15 stycznia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca