Krótki wiersz o złamanym sercu

Helena Kłosińska

Och, jakże bym chciała,
Choć wiem - to niestosowne
Odpłacić się tej chorej ku*wie
Pięknym za nadobne

 

Helena Kłosińska
Helena Kłosińska
Wiersz · 18 stycznia 2016
anonim