Literatura

fraszka nieróbka (wiersz)

Jaro

kwity u szefa na stole 
wypowiadam umowę 
pierdolę nie robię

 

a szef

mówi od niechcenia

pani była do zwolnienia

 ale chyba już po sprawie

 zapomnimy o odprawie 

 

drogi szefie to nie tak

 bez odprawy...?

serca brak

nie będzie kompa

nie będzie kawy

 

nadzwyczaj bezwzględny obrót sprawy

 

proszę o skorygowanie swojego zachowania

tak jak myślałem kawał z pana drania


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 stycznia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca