Literatura

gdy czasu brak (wiersz)

Yaro

kochanie czy mi dasz

na browara czas

 szwagra nie widziałem pięć lat

poskładamy kilka zdań

puścimy słowa w przestrzeń

na kamieniach zapiszę je 

 

wyryjemy w sercu znak spotkania

gdy ktoś przeszkadza wypędzę dziada

tyle do powiedzenia

niektóre frazy wycinam nie warto wspominać

nadciąga noc

kobiety marzną potrzebują ciepłych słów z męskich ust

 

wszystko zbyt krótko trwa 

bez sensu

niech milczenie wybawi nas ku lepszemu

czasu brak dla ludzi których my

kochamy tak jak siebie 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 28 marca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca