Literatura

a ty mów mi (wiersz)

Yaro

 a ty mów mi

że policzyłaś wszystkie dni

za nami i te przed

że nie ma Nieba ani piekła

jestem tylko ja 

 

na zegarze godzina ta co zawsze 

tabletki na stres jednak piwo to lek 

innego nie trzeba 

rozmowa z tobą

 darmowa wizyta u gminnego psychologa

 

długie spacery myśli nocą nie dają spać

liczę gwiazdy konstelacje 

flaszka na dwóch 

smakuję językiem nocy

a gwiazdy jak cekiny 

 

 a ty mów mi
że policzyłaś wszystkie dni
za nami i te przed
że nie ma Nieba ani piekła
jestem tylko ja 


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 18 czerwca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca