efekt motyla

Jacek JacoM Michalski

odpowiedź przed pytaniem

zamyka powieki

pozbawia wszystkich ścieżek

zadzierzgnięciem przestrzeni 

zabiera sens szukaniu

 

kochamy dopowiadać

zabijać tajemnice

w wodzie widzieć lód

na drzewie wisielca

a  drgnienie skrzydeł i tak

nieprzewidywalne

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 20 lipca 2016
anonim