Literatura

A bit of Henry VIII of England (wiersz)

DonnyDonowitz

In Crimes lives a King with many wives

he has no son and so he cries

a bloody louses

too many spouses

so with sharp knives he takes their lives

 


przysłano: 3 pazdziernika 2016 (historia)

Inne teksty autora

The drunk
DonnyDonowitz
Newtons apple
DonnyDonowitz
In the fashion
DonnyDonowitz

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca