Literatura

Duch DUSZY (wiersz)

Leszek Tadeusz Kielnerowski

XVII. Duch DUSZY
1.
Choć dusza bez ducha martwa ..Jak2:26, 5:20
Gdy nagle śmierć je rozdzieli,
To zawsze tyle jest warta .................1Pi.3:4,20
Ile ma w Bogu nadziei.
2.
Są Nią stworzenia żywe ..............Rdz.1:20, 2:7
A także samo życie ..............Iz.53:12, Mt.10:39
I ten sam duch w nich przebywa . ......Kaz.3:12
Choć tego nie widzicie.
3.
Duch, który podtrzymuje ......Dz.5:10, Kaz.12:7
Duszy funkcjonowanie,
Wzmacniany przez posiłek
A także oddychanie.

 

Sł.B.Najw.Jah.-ucz.Chr.-Leszek.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 pazdziernika 2016 (historia)

Inne teksty autora

HALLOWEEN !
Leszek Tadeusz Kielnerowski
HALLELUJAH
Leszek Tadeusz Kielnerowski
WSPOMNIENIA
Leszek Tadeusz Kielnerowski
I. WIERSZE
Leszek Tadeusz Kielnerowski
FAŁSZYWI PROROCY
Leszek Tadeusz Kielnerowski
NAWRÓCENIE
Leszek Tadeusz Kielnerowski
POGANIE
Leszek Tadeusz Kielnerowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca