nic nie odpowiem
bez do widzenia i żegnaj
otrząsnę się z chwil jak pies po deszczu
bywało już tak i pewnie będzie
za plecami zostawię słowa
przeszłość nie potrzebuje nadziei
saksofon oznajmi początek podróży
stare werble zagrają na nowo
nieważne ile kroków zostało
kruki oddały pióra Ikara
polecieć jeszcze daleko od słońca
za plecami zostawię słowa
przeszłość nie potrzebuje nadziei"
:-)