Literatura

miłość (wiersz)

Bartek Wyrostek

ma przetrwać przetrwa

ma umrzeć umrze

miłość

mógłbym nie dodać nic więcej

milczeć i czekać

pozwalać rozwijać się ciszy

liżącej nasze ciała

z nie do końca nagimi duszami

zapalam papierosa

i patrzę na ciebie

wypowiadam magię.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko 20 listopada 2016, 00:22
Niby to już wiersz, niby ma fajną frazę: " pozwala rozwijać się ciszy liżącej nasze ciała" OK, ale ta jedna ciekawa fraza to według mnie nieco za mało by całość była ciekawa. reszta jest niestety banalna.
Nina Maria
Nina Maria 7 grudnia 2016, 02:38
Niestety banał, aczkolwiek ładny :)
Ja Jakoby
Ja Jakoby 7 grudnia 2016, 23:19
www.youtube.com/watch?v=d52qNS6-uEk
przysłano: 19 listopada 2016 (historia)

Inne teksty autora

kiedy
Lucky Person
poczekaj
Lucky Person
przyjaciel
Lucky Person
niepokoje
Lucky Person
usiądź
Lucky Person
zmienia się okolica
Lucky Person
zmienia się okolica
Lucky Person
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca