mała czarna uspokaja
słowa z ust ukochanej
słodząc usuwają niepewność
troski gdzieś na boku
zbędne się nie przejmuję
z jacobsem smakuję
świat spod powiek
papieros obowiązkowy
w dym zamieniam
problemy z bólem głowy
bułka maślana z podtekstem
śmiech gdy bierzesz ją do ust