Literatura

młode wilki (wiersz)

Yaro

upadek komuny 
raczej metamorfoza
wypełnia kieszenie 

 

czas
zmieniać świat
młodym wilkiem się stać 
nie rozumiałem że 
miłość ma znaczenie

 

pola porosły polne kwiaty
w sklepach jaśniej pełne półki 
tania wódka i fajki

 

czas
zmieniać świat
młodym wilkiem się stać 
nie rozumiałem że 
miłość ma znaczenie

 

w dyskotekach ciasno
na parkiecie Leon ściska cizię 
Yaro na kwadracie z przyszłą żoną 

 

czas
zmieniać świat
młodym wilkiem się stać 
nie rozumiałem że 
miłość ma znaczenie

 

między głową na uszach
z walkmana 
w słuchawkach Nirvana 

 

czas
zmieniać świat
młodym wilkiem się stać 
nie rozumiałem że 
miłość ma znaczenie

 

w młodych wilkach młodość 

rozdaje karty

ty do biurka ty do łopaty

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 stycznia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca