ułomki

Jacek JacoM Michalski

kalejdoskop twarzy

obraca wentylator

słowami pod sufitem

z ekranów cieknie poblask

kradnąc przestrzeń okien

gdy różaniec chwil za krótki

by opleść szyję szczęściem

 

tracimy bezpowrotnie

nawet poczucie straty

ślepi i głusi w wyścigu

którego meta zawsze

- zbyt blisko

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 26 stycznia 2017
anonim
  • Zapomniana Szanta
    gdy różaniec chwil za krótki
    by opleść szyję szczęściem

    Podoba mi się!

    · Zgłoś · 7 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    Rzeczywistość korporacyjna ?
    Może i tak

    · Zgłoś · 7 lat