stało się
się nie odstanie
czas nie istnieje
złudzeniem
niewolniczej pracy
to się dzieje
zostań tam nie biegnij
wyprostuj ramiona
przechwyceni
w smutku konam
jestem byłem będę
z pokolenia na pokolenie
stawiają fundamenty
na większych kłamstwach