Literatura

szaleństwo po świtu brzask (wiersz)

Yaro

pamiętasz wczoraj wieczorem
było tak dobrze 
jak dobrze było nam
zaciskam dłonie wołam cię przez sen
brakuje mi ciebie pocałunków po świt

 

tutaj na ziemi
nie jest za dobrze 
lepiej w naszym niebie
czas nie istnieje gdy 
mężczyzna kocha 
kobietę szalenie

 

kocham patrzeć w gwiazdy 
krzyżować spojrzenia na jednym niebie
wyciągam dłonie 
tańczymy w rytm śpiewu żab
spleceni śpimy do rana w kopie siana

 

tutaj na ziemi
nie jest za dobrze 
lepiej w naszym niebie
czas nie istnieje gdy 
mężczyzna kocha 
kobietę szalenie

 

zawsze gdy jesteś oddaleni 
brakuje mi ciebie za dużo przestrzeni
na naszym niebie za mało ciebie 
nierozerwalna miłość nich trwa w sercach
świat stanie się łatwiejszy by pokonać drogę

 

tutaj na ziemi
nie jest za dobrze 
lepiej w naszym niebie
czas nie istnieje gdy 
mężczyzna kocha 
kobietę szalenie

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 sierpnia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca