akrolog

Grzesiek z nick-ąd

 

Gdybyśmy mogli po raz enty
Roztrwonić wszystko co za nami
Zabawić się we wszystkich świętych
Epigońskimi przerzutniami

Gdybyśmy mogli no i chcieli
Odnaleźć nową kolej bycia
Roztrwonić wszystko co się dzieli
Zamienić życie na przeżycia

Samotność kochać jak nikogo
Zmieniając wieczność na przebłyski
A najjaśniejszym panom bogom
Fakty wyrzucić przede wszystkim

Oni odejdą razem z nami
Na koniec świata malowany
Infantylnymi wierszykami

 

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 8 września 2017
anonim