Literatura

Da..da..izm, [turpistyczny] (wiersz)

Tomasz Kucina

 

 

kwitł_ kwiat

gdzieś_tam, może_w_Honolulu?

pif_paf, moda_na_pitbulów

bla, bla …

w_ulu, lulu_lulu

pszczół_garść

miodek_miodek, skraść?

ciulu, ciulu_prask!

kwik_wrzask, żulu_żulu, wpaść?

spadź? królu_królu, klaszcz

garść_fraz

w_kwiat_właź, marsz!

z_lwich_paszcz_spłaszcz_płaszcz

klacz, patrz

w_ulu_ciulu_mać!

kracz_kracz

kur…a_kur…a _mać!

KAC

plan ? mniam_mniam_mniam

bla, bla, bla …

muza_muza, gra

bank_pin

skan_skan, ska

zap_zap, szarp!

kant_żart

kwas_z_gwiazd

gaz_gaz

w_ulu_w ulu_drag!?

kra, kra, kra …

sama_sama, sakra

zamazane!_cha!, chla!

nożycami ciach! młotem_młotem, bach!

królu_grasz, w_gaz, guru_guru_kracz

w_bólu_bólu, płacz

paprz, twarz!

szurum_burum, prask

misz_masz

czulej_czule_czas, mas

gule_w_mule, skacz!

bas,

blask_w_górę, w_górę

w_las

strasz, klacz!

szuraj_szuraj, zgaś_czas

ślaz,

krat_głaz, z_muru_muru, glans

gwiazd,

garść, ciulu_ciulu

z_kast!

kuruj_kuruj, kark

z_bólu_bólu, bark

park,

czar, żuru_żulu, bar!

barszcz, ba!

garb,

gar,

ga,

g…. ówno …

no_no, na_na, dama_drama

baba, trudno, brana

GA GA …

lejdi

bejbi, pa!

piłaś_piłaś, zła …

kobro_ko_bie_ta!

piła_piła_ma

tasak, ma_sa_kra!

kumo, kumo_ma!

ma_aaa !

wrrrr_wrrrr_aaa!

aaa!

aa!

a!

 

pa_pa!

 

pa …

 
przypis: "Teksańska masakra piłą mechaniczną w ogrodzie"

 


przysłano: 23 września 2017 (historia)

Inne teksty autora

Babsztylnik
Tomasz Kucina
Tożsamość Harper
Tomasz Kucina
Mikro-wymiar
Tomasz Kucina
Czarny Harlem
Tomasz Kucina
Inauguracje kawiarni
Tomasz Kucina
Narodziny Zbawiciela
Tomasz Kucina
Fałszowane fanatyzmy
Tomasz Kucina
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca