Literatura

O podzespole (wiersz)

Andrzej Pacholec

Upadli powstaną.

Na jakiś czas

Zagrasz ze mną.

Widzę ich.

Piasek się sypie.

Ruszmy się.

Jesteś mą potęgą.

Nie materialną

abstrakcją ty moją

a ty mój kalkulatorze

Ze mną trwaj.


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 22 pazdziernika 2017, 18:11
...grafomania
Andrzej Pacholec
Andrzej Pacholec 23 pazdziernika 2017, 09:37
w czym nie ścisłość ? Republika - My lunatycy taka nuta może
przysłano: 21 pazdziernika 2017 (historia)

Inne teksty autora

Podróż
Andrzej Pacholec
Czas
Andrzej Pacholec
Lepie
Andrzej Pacholec
Szukałem
Andrzej Pacholec
Spacer
Andrzej Pacholec
Los i podmuchy
Andrzej Pacholec
Dziś
Andrzej Pacholec
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca