badał mnie
powiedział że ta nasza chwilka w wieczności to jednak zbytek łaski
wprawdzie czujemy tę miętę ale już tylko pryskaną
jak moje włosy
bo wieje Grzegorz powiedziałam stawiająć na biurku grochówkę
tylko zanucił qchnie polowe diabli wiedzą gdzie
guzik
rozpięłam dwa guziki i pytam jak tam z poezją miłosną
częściowo ugryzł się w język powiedział w internecie
teraz to ssspotówki
na stare lata