Literatura

Pola minowe (wiersz)

kadarek

Bezbronny wobec sytuacji
Transparentny mimochodem
Wpadam w szał gdy niespodziewana
Iskra rozpala żar emocji
Guru sam sobie
Stąd podatny na wszelakie błędy
Do tej samej rzeki wchodzę
Mimo zapewnień i gotowości bojowej
Ego w górach wyobraźni
Otoczony przez wroga inności
Szukam drogi na skróty
Przez pola minowe myśli
Wybucham na każde zawołanie
I uzbrajam kolejne miny
Pod własne oczekiwania


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 3 stycznia 2018 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca