Po drugiej stronie

Konrad Koper

Po drugiej stronie tęczy jest kraina, w której :

 

Żółty promień- szczęście łączy się z czerwonym-miłością.

Współgra kolor niebieski – niewinność

z fioletowym symbolizującym nadzieję.

Nie brakuje barwy zielonej - spokojnej i białej - odświętnej…

 

Idąc w głąb krainy,

możemy dostrzec nowe bajeczne kolory.

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 8 stycznia 2018
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    napisałabym trochę inaczej ..np.
    po drugiej stronie tęczy
    jest kraina gdzie
     
    żółty promień szczęścia łączy z czerwonym miłość
    niebieskim współgra niewinność
    fiolet daje nadzieję
    nie brakuje kojącej zieleni
    białej dającej święta
     
    z tamtej strony tęczy
    kolory są bajeczne

    Pozdrawiam -:)

    · Zgłoś · 6 lat
  • Robert noszczyk
    lepszej oceny nie mogę dać ponieważ Margo jest bezbłędna

    · Zgłoś · 6 lat