góra modlitw
skuta lodem
twardy granit
węgielna skała
na szczycie szaman
rozłożone ramiona
szept modlitwy o pokój
ponad niebem krąży orzeł
piskliwy krzyk
runie lawiną w dół
by zniszczyć wszystko
co ma przeminąć
narodzi się nowe
lepsze prawdziwe