Literatura

diamentowy budda [8] (wiersz)

das

[na mrozie poniżej 2° celsjusza

idę w ciepłym ubraniu i kurtce

w luźnej sportowej niebieskiej

szron powstaje już na ubraniu

i kurtka wygląda jak ze srebra]

 

a chmury oświetlają otoczenie

[kwanty energii w środowisku

to czas ludzi wodnika new age

system molekularny afirmacji

zielona energia i zielona aura]

 

[na mrozie poniżej 2° celsjusza

idę w tym sportowym ubraniu

moja aura to aura środowiska]

w przestrzeni serca jest źródło

system energetyczny afirmacji

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 15 marca 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca