Literatura

granatowy kryształ [b] (wiersz)

das

to mówi zielona karta tarota
mówi że Eliezer widzi słowo
czerwony ogień znak JHWH
a to jego słowo jego płomień
mówi płomień ogień werset

ogień-krzew-płomień-JHWH

 

całe-miasto-w-oparach-mgły°

a-my-chodzimy-po-ogrodach
jest-ten-park-i-śmiech-kobiet

studenci-hebraistyki-mówią°
nadal-płomień-ogień-werset
ogień-krzew-płomień-JHWH°

 

to mówi zielona karta tarota

mówi że Eliezer widzi słowo
i to jest płomień znak JHWH
znak który oznacza: JESTEM
KTÓRY JESTEM gorejący jest

ogień-krzew-płomień-JHWH


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 marca 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca