****

Helena Kłosińska

Jak pan śmie śmieć
b a ł a m u c i ć
Uschły mi już wszystkie 
moje liście
a i gałązek już też prawie

nie mam
a Pana gałązek, to można panu
p o z a z d r o ś c i ć

Helena Kłosińska
Helena Kłosińska
Wiersz · 10 kwietnia 2018
anonim