Literatura

granatowy kryształ [4] (wiersz)

das

chodzę przez chłodne obszary
po tym osiedlu i praktykuję tu°
[esencję umysłu naturę buddy
bo niebieskie plastikowe auta]
i zielone wyblakłe żołnierzyki
to rzeczy które mijam na ulicy

 

[zjawiska które posiadają sens
manifestują tu swoją obecność
a następnie mówię że znikają]
[rzeczy są jak obłoki na niebie°
to widzialna płynność procesu
w ten sposób mówię do siebie]

 

[chodzę znowu po tym osiedlu
które jest szare takie jakie jest°
zabawki i kolory przepływają]
[jak zjawiska przez mój umysł
czekam już na obszary wiosny
rzeczy zielone albo niebieskie]

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Usunięto 5 komentarzy
przysłano: 24 kwietnia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca