Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Arian
Wiersz
Wiersz
Arian
Gwiazdy spadają w niebie i na Ziemi.
Lubię
Arian
Wiersz · 1 czerwca 2018
Konrad Koper
Krótki, prosty, zmuszający do refleksji. Wole bardziej metaforyczne- cóż ! 5+
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Arian
Usuwanie komentarzy i fałszowanie cudzych wierszy przez trolli akceptowane w redakcji.
Coraz bardziej infantylny jest ten portal i najbardziej łajdacki jaki znam.
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Coraz bardziej infantylny jest ten portal i najbardziej łajdacki jaki znam.