Kosz

Konrad Koper

Zapisano na nas :

pewne przepisy prawne, prawa moralne i życiowe.

Zawierałyśmy też niejeden poemat, malunek.

Byłyśmy dumne.

 

Niestety dziś znalazłyśmy się w koszu.

Bije nad nim zegar.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 czerwca 2018
anonim