Literatura

rzeżnia (wiersz)

Mateusz Taraszkiewicz

             Miłość

                         ść ść ść

               ostrzę nóż

 

             Miłość

                          ść ść ść

               ostrzę kły   

 

              potulny baranek na rzeż

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 czerwca 2018 (historia)

Inne teksty autora

sinusoida
gothar333
zaraz
gothar333
massive x
gothar333
żonglerka
gothar333
stała zmienna
gothar333
doświęcenia
gothar333
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca