BDSM

Konrad Matysiak

Dychotomia naszej relacji 
wypełnia hotelowy pokój.
Dlatego związany, odchodzę.
 
Na długość papierosa 
otwieram okno
 
dostrzegam nasze 
dorosłe dzieci
 
Pora zamykać.

 

Konrad Matysiak
Konrad Matysiak
Wiersz · 3 lipca 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz