Literatura

afirmacja rzeczywistości [1a] (wiersz)

das

gdy jesteś nad morzem i widzisz siłę natury łatwiej uwierzyć że

jesteś nieśmiertelną falą i każda pojedyncza fala która wierzy w

żywioł jest częścią nieśmiertelnego morza (diamentowy werset)

bądź esencją sosnowego lasu energia odnawia las każdego roku

a drzewa i cienie oddadzą ci to wszystko co zabrała egzystencja

przyroda odnawia witalność letniego lasu (diamentowy werset)

 

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 20 lipca 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca