Literatura

za szczerość (wiersz)

białoczarny

za co kochasz mnie miła ?

za burzę falistych kędziorów na głowie ?

za moją czerwoną elektryczną gitarę ?

za efekciarski uśmiech czasami ?

czy za pocieszki

gdy zapłakana do domu wracasz ?

 

bardzo cię kocham miła

 

że zamiast nie powiesz tak i na odwrót

że czerwienisz się przy tym rubasznie

wtedy kocham cię jeszcze mocniej


przysłano: 7 sierpnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

dlaczego...
Robert noszczyk
wróć...
Robert noszczyk
by żyć potrzeba
Robert noszczyk
...
Robert noszczyk
tylko traumy...
Robert noszczyk
nie dane nam było
Robert noszczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca