Literatura

wiersz (wiersz)

Yaro

spóźniłem się trzydzieści może więcej lat
w tamtych pamiętnych czasach

 

napisałbym wiersz o życiu 
wiersz o poecie i jego kobiecie

 

lecz nie warto 
bowiem wszystko jest w internecie

 


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 16 sierpnia 2018, 10:30
Kocham twoją twórczość. Ale ten wiersz… 4-
Yaro
Yaro 16 sierpnia 2018, 14:55
bez przesadyzmu ...
przysłano: 15 sierpnia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca