Literatura

miłować pamiętaj... (wiersz)

białoczarny

być bardziej pewnym nigdy chyba tak nie byłem

chociaż z Twych ust nie padło nigdy szaleńcze wyznanie

że miłujesz i że nie opuścisz

na wieki wiek wieków amen

 

ociężały sobotni wieczór mami mnie senną konwulsją

pewnie nie oprę się znów bezwładności znużonego ciała

laudemus te ponad wszystko

nie dzisiaj

jutro przybiegnę do Ciebie


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 8 pazdziernika 2018, 18:02
Romantyczny- tylko…
Robert noszczyk
Robert noszczyk 9 pazdziernika 2018, 03:46
do romantyzmu tutaj akurat daleko...nie w tą stronę ...
Mithril
Mithril 9 pazdziernika 2018, 10:02
...lepiej prezentowałoby się to

"laudemus te"

- zapisane kursywą bez cudzysłowu, no i akcentowanie zaimków majuskułą zbyteczne
Robert noszczyk
Robert noszczyk 9 pazdziernika 2018, 12:34
wielkie dzięki za kursywę...tak to miało właśnie być... jeśli chodzi o zaimki pisane dużą literą to niestety może by było i lepiej ale nie przełknę tego dosłownie...w każdym bądź razie dzięki
przysłano: 8 pazdziernika 2018 (historia)

Inne teksty autora

dlaczego...
Robert noszczyk
wróć...
Robert noszczyk
by żyć potrzeba
Robert noszczyk
...
Robert noszczyk
tylko traumy...
Robert noszczyk
nie dane nam było
Robert noszczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca