***

Rafał Sulikowski

istnienie znam już na pamięć
nie pamiętam jednak roku 1894 ani 476
nie dożyję 2185

istnienie pełne bólu i mrocznych olśnień
nie wiem jak to kiedyś było nie być
nie dowiem się jeśli przeżyję śmierć

jeśli istnienie nie ma sensu
to czym jest nieistnienie

szczęściem...?

 

Rafał Sulikowski
Rafał Sulikowski
Wiersz · 16 lutego 2019
anonim