Tytuł ; Odnoszę
Aut:Angelika Kowalik
Odnoszę wrażenie jakbym traciła więzi z osobą która zawsze przy mnie była
Może odalamy swoje światy od siebie
Także Czuje się jakbyśmy się nie znali
A tyle lat łączyło nasze życie
Co się z nami stało nie wiem czy człowiek zmienił serca bicie.
Nie widzi tego co dzieje się z relacjami
Swój czubek nosa pilnuje zamiast
Dać znak że jest z nami
Wiedząc że w pojedynkę nie da rady
Zostanie kiedyś sam z kubkiem czekolady
Bo brak czasu napewno negatywnie na nich wpłynie obudź się człowieku jak to nie minie kiedyś stracisz najważniejsze przyjacielskie spojrzenia i chwilę dobrego wspomnienia .