zwięzły horyzont

slavic player

wziąłem w cudzysłów

najpiękniejsze zachody

wykropkowałem

niechciane widoki

wspomnień

 

i teraz

bez odpoczynku

na znakach przestankowych

nie wpadając do zbędnych

wąwozów wtrąceń

ciągle szykując się

do postawienia wykrzyknika

wraz z końcem wcielenia

wypatruję

bezstronnych tekstów

na swoim zwięzłym

horyzoncie

 

slavic player
slavic player
Wiersz · 19 lutego 2019
anonim