Literatura

CV ROCKMANA (wiersz)

Arian

 

intelekt o rozmiarze buta

 

dorobek znikomy

bohater złotego węża

 

…,,moglem być profesorem ale po co?”

…,,tak, ale po co?"

 

wystarczy wybujała fryzura

gitara do wiosłowania

 

gorsze wypiera lepsze

 

dobre przemija

kupa pozostaje

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=2Oo8QzDHimQ

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 1 kwietnia 2019, 15:17
Dosadne ! (+ -)
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 1 kwietnia 2019, 16:25
zaiste... kupa pozostaje
Mithril
Mithril 1 kwietnia 2019, 19:19
...jaki gust, takie "pisanie"
Arian
Arian 1 kwietnia 2019, 19:28
wiadomo,kto reprezentuje nierozgarnietych degeneratów

fatalny Mithril
Arian
Arian 1 kwietnia 2019, 19:41
szprzedają kota w worku pijanej mlodzieży, szerza złe obyczaje
nieuctwo,pijanstwo, narkomanie,zboczenia
sprzężeni zawsze z biznesem fonograficznym i narkotykowym

tam nie ma Muzyków, tylko przyuczone grajki, ktore obecnie moze zastapic komputer
Arian
Arian 2 kwietnia 2019, 10:06
,,Och, ja też bym umiał życiu się podlizać
Ryłbym słupki zamiast bąki zbijać
Też bym się nauczył, że są prawdy względne
Jako prymus skończyłbym uczelnię
Tak, ale po co?!
Po co?
Po co?
Po co? "

B. Olewicz
Arian
Arian 9 kwietnia 2019, 17:27
kiedy fałszowano publikacje na wywrotce, czerwony troll przemykał bokiem bez reakcji, jak szczur kanalizacyjny, by dalej stawiać oceny świra, taka to moralność zakłamana, ale oburzony słowami niczym dulska w przebraniu...
Usunięto 3 komentarze
przysłano: 1 kwietnia 2019 (historia)

Inne teksty autora

Babsztyl
Wislawa Szymborska
Na bruk
Konrad
Wywrotka
Arian
Do lemingów
Arian
Bramy Kijowa
Arian
Do poetów
Arian
Klasyka
Arian
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca