W szczególe

Konrad Koper

„ Cudo” mnie nęci.

-Różnymi kolorami świeci.

 

Ku niemu wyruszyłem śmiało.

( Było mi wesoło.)

 

- Chwilę potem,

rzecz okazała się gadżetem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 9 kwietnia 2019
anonim