węzły

Jacek JacoM Michalski

tyle pustego miejsca

wśród tych wszystkich ludzi

ich włosy plotą się w sieć

krew ze złamanego nosa

kapie na małe pająki

idą przez otwarte oczy

z kroplami śmierci

 

już za późno na pokutę

już za późno na wiarę

za wcześnie na miłość

ona przyjdzie ze łzami

 

każda sekunda jest szansą

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 10 kwietnia 2019
anonim