Literatura

przedwczesny koniec lekcji (wiersz)

białoczarny

pochwycili za szable, miecze obosieczne

mentorzy co wpajają wszystko co konieczne

na czele mąż rzetelnie wyedukowany

czy do końca - nie wiem

przez głupich raczej nie wybrany

mimo, że progi wysokie ogromnie

wódz że swoją świtą trwa wciąż niepokornie

ciągle swoim piórem brodzi w kałamarzu

kiedy w końcu podpiszesz ugodę Broniarzu


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 24 kwietnia 2019, 15:20
Świetny, ale nie lubię polityki personalnej. Dlatego tylko :
Arian
Arian 25 kwietnia 2019, 12:58
A wiec niech ucza dyrektorzy szkół. Nauczyciele wyemigruja do mądrzejszych panstw unii.

Niech zostanie pisowski motloch sam tyrajac na panstwo policyjno-kolonialne.Nauczyciele emigrujcie z ciemnogrodu
przysłano: 24 kwietnia 2019 (historia)

Inne teksty autora

dlaczego...
Robert noszczyk
wróć...
Robert noszczyk
by żyć potrzeba
Robert noszczyk
...
Robert noszczyk
tylko traumy...
Robert noszczyk
nie dane nam było
Robert noszczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca