Literatura

Taktowne umieranie (wiersz)

Agnieszka Juszczyk


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 11 maja 2019, 09:53
Pisz dalej- surowo oceniłem… Chciałaś zmusić do buntu !
Mithril
Mithril 11 maja 2019, 20:32
...genialne!!!
prawie niepodobna
prawie niepodobna 12 maja 2019, 01:15
Muszę i chcę zgodzić się z Mithril. Zwłaszcza cisza ma wiele tytułów...
Zasłużonych
Yaro
Yaro 12 maja 2019, 12:40
następny tekst proszę o zmartwychwstaniu
przysłano: 10 maja 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca