nowy program

slavic player

męczy go przebywanie

w tym królestwie

nie z jego programu

wchodzi więc w cieplejsze

gdzie będzie przemierzał

graficznie świeższe lasy

i zachwycał się

migracjami gatunków

pod niebem

o wyrazistszych pikselach

slavic player
slavic player
Wiersz · 7 sierpnia 2019
anonim