Literatura

** (wiersz)

Haniabe-be

 

dobrze się teraz czujesz? przekroczyłam wszystkie swoje granice ( intymności ) wyszłam poza wszystkie swoje strefy ( komfortu ) by dowiedzieć się że to nawet jest śmieszne. nawet jest śmieszne. nawet jest. nawet. ja jestem rozbawiona ( do łez ) siedzę teraz płaczę ( ze śmiechu ) mam nadzieję że jesteś zadowolony? Było warto?

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 23 maja 2020 (historia)

Inne teksty autora

**
Haniabe-be

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca